Thule Szállítóeszközei

A THULE szállítóeszközei, tetőboxai és csomagtartó kiegészítői több millió elégedett vásárló életét tették könnyebbé. Elegáns megoldásival, széles választékával minden igényt kielégít. A THULE tetőboxok és szállítókosarak segítségével kibővítheti járműve rakterét. Az igényesen kialakított tetőre, csomagtérajtóra vagy vonóhorogra szerelhető kerékpártartókkal mindenhová magával viheti kerékpárját. A THULE szállítási megoldásaival a vízi sportok szerelmesei is meg vannak elégedve. A síléc és snowboardtartókkal gyerekjáték a hosszú lécek szállítása. A THULE tetőtartói és speciális csomagtartói szinten minden járműre felszerelhetők.

 

Üzletünkben lehetősége van bérbe venni, kölcsönözni a THULE tetőboxait, síléc és snowboardtartóit, valamint kerékpártartóit. Az aktuális árakról, bérleti, kölcsönzési díjakról érdeklődjön üzletünkben, személyesen vagy telefonon.

 

Thule Szállítóeszközök
Tetőbox

Tetőbox

A Thule minden termékét a professzionális design és kiemelkedő minőség jellemzi. Ebben a kategóriában válogathat autója tetőcsomagtartójához illeszkedő tetőboxokat.

 

THULE tetőboxokkal profi megoldást kínálunk sí- és snowboard-felszerelések kényelmes szállítására, amellett, hogy az autó belső tere maximálisan kihasználható maradjon. THULE tetőbox felszerelésével egy személyautóval 4-5 ember kényelmesen,

kompromisszumok nélkül juthat el a távolabb fekvő síterepekre is.

valaszto

Tetőcsomagtartók

Autótetős szállítás esetén, az első lépés a Thule tetőcsomagtartó kiválasztása, az autótípushoz. Az alap csomagtartó talp és keresztrúd kiválasztása után már számtalan szállító eszköz áll rendelkezésre a világ vezető gyártójától a Thule-től.

 

Thule a tetőcsomagtartók rendkívül széles választékát kínálja több mint 300 autómárka 2000 típusához.

A tetőcsomagtartó 3 részből tevődik össze: keresztrúdból, talprészből, autótípushoz illesztett adapterből.

 

 

 

 

Tetőcsomagtartó

Kerékpártartó

Kerékpárokat szállíthatunk az autó tetején, keresztrudakra szerelhető tartókon.

 

Az autó hátsó ajtajára erősíthető tartók használatával. Ez a megoldás a kisbuszokra, csapott hátú autókra, kombi autókra és néhány esetben szedán autókra szerelhető fel.

 

Vonóhoroggal rendelkező autó tulajdonosai könnyű helyzetben vannak, mert számukra egyértelmű a döntés: A legideálisabb megoldás kerékpárok szállítására a vonóhorogra szerelhető tartók használata.

Kerékpártartó
Síléctartó

Síléctartó

A megbízható Thule síléctartó és Thule snowboardtartó könnyedén fel- és leszerelhető, valamint a pakolás és rögzítés is egyszerű még az időjárási viszonyoktól függetlenül is.

 

A Thule autós síléctartó vagy autós snowboard tartó emelt magasságának köszönhetően csökken a tető sérülésének valószínűsége, méretük pedig növelhető - hogy legyen helye azoknak a bizonyos utolsó pillanatban felmerülő dolgoknak is.

 

A Thule által kínált síléctartó vagy snowboardtartó segítségével a téli sporteszközöket biztonságosan és stílusosan juttathatja el a sípályához az Ön kényelmi szempontjai alapján, hogy a sítúráról csak a pozitív élmények emléke maradjon.

 

 

Maxliner Eger

copyright www.maxeger.hu